På gång

SEMESTER 2018

Stängt från 16 juli till 12 augusti.

Önskar dig en trevlig sommar!

 

I år blir det lite senare semester än vanligt.

7 till 20 augusti och sedan blir det troligen 2 veckor även i oktober men har ännu inga datum att skriva.

Önskar Er alla en härlig sommar!

Nu börjar ljuset komma tillbaka och det är så härligt att se att buskar, träd och blommor startar sin grönskan.

Som tidigare är det kurser och utbildning som är en del av mitt jobb, i vår har det blivit Örtmedicinsk utbildning - mycket spännande och intressant att med hjälp av växter kunna lindra symptom, t.ex. huvud- och/eller magvärk.

Hösten har varit härlig, jag har blivit mormor till en fantastisk lite flicka.

Har varit på kurser, återträff med torrblodsanalytiker där de hade bjudit in Magnus Nyland M.D som berättade om fantastiska resultat på många toppidrottsmän och kvinnor i Sverige och även Norge som många av den vunnit guld när de fått bättre näring i sig.

Lyssnat på ett föredrag från Alpha-Plus där det talades om bakterier - mikrobiomer, superintressant och dagen efter var det en s.k. Holisticdag där det talades om E-vitamin; alla formerna av tokoferoler och tokotrioler samt ett par från England som berättade om "tarminnehålls" transplantation.

En tisdag i november var jag på ett föredrag som var återigen var anordnat av Holistic och de hade bjudit in Dr Marilyn Glenville PhD från England, som talade om kvinnohälsa; pms, menopaus, pcos, endometrios, infertilitet (även information om vad man kan göra för att även hjälpa mannen), oregelbunden mens, hormoner mm, mycket intressant och fortsatte dagen efter med telefonföredrag med företaget Helhetshälsa som också tog upp detta ämne.

Dr Glenville visade upp ett antal studier som visar att kvinnor, även män som lider av ovan nämnda symptom, ligger lågt på olika näringsämnen,; zink, C- och E-vitamin, Q10, fettsyror m.fl. och när man tillsätter dessa så blir symptomen allt som oftast mycket mindre, färre och i många fall kan de även försvinna.

 

Sommarsemester 2016

Vecka 29 till 31 - 18 juli till 7 augusti.

Senaste kommentarer

07.04 | 04:11

Hej! Är du bra på att behandla barnlöshet? Jag har endometrios och har därför ett överaktivt immunförsvar (natural killer cells) i livmodern. Tacksam för svar.

...
22.08 | 10:54

Hej!
Ursäkta för sent svar. Läs igenom hemsidan, där står det bl.a. om torrblodmikroskopering, slå mig gärna en signal så kan vi talas vid.
Hälsn. Eva

...
19.08 | 10:12

Hej - gör du Hälsoscanningar? Som Maria på Big Heart tex? Jag bor i Norrköpin men på besök i Gbg och mina Vänner undrar om det finns något liknande här?
Mvh P

...
23.12 | 00:05

Mycket trevlig, kompetent och verkligen engagerad. Rekommenderas varmt.

...